How To Be A Better Person

Det här kan komma lite oväntat. Men jag slutar blogga idag, för just nu har jag så mycket känslor i kroppen som bara vill ut och jag vet att jag kommer skriva dom här. Här på bloggen, och om jag gör det kommer det sluta illa.

Har faktiskt fixat en dagbok som jag hoppas ska funka som terapi, och vem vet? kanske kommer jag kunna ge ut mina memoarer en dag

Hej då bloggen


Filmkväll

Heeeeeeej ciiiiissiis alla läsare, vi sitter i Järvsö och har det superdupermysigt med Annica!
Vi har idag varit på järvzoo och sedan satt vi på lillbabs caffär och varit på after ski, det var grejer det.
Nu ska vi fortsätta se trassel, pusshej!
//Janina


hur kan det vara så roligt att ta kort på sig själv?




Ja om jag var 1 meter längre & 20 kilo lättare skulle jag så bli model! Hur många timmar sitter jag framför kameran egentligen?


Hej
Nu har jag packat, det blev en stor väska! Men då får ju mycket plats haha. Jag ska alltså till Järvsö i morgon med hela gänget, och det känns så himla bra. Undra hur vi blev så bra ändå? Alla är vi så sjukt olika men vi lyckas ändå göra dom bästa sakerna tillsammans. Jag menar CYPERN?! Jag blir lite rörd, att jag har haft sån tur.. Att jag har 3+4, och att jag har mina Artes-tjejor. Är det inte för bra för att vara sant?




Packa

Hej
Sitter här och stirrar. Borde packa eller i alla fall komma på vad jag ska ha på mig imorgon... Zero fantasi.

TTYL.

Men ska jag plugga i höst?!

Jag får panik på mig själv. Vad fan vill jag göra i höst?!

Funderar på Halmstad, kan man bo där?


Haha rubrik

Uppsala väntar


I fear

Jag läser mycket tidningar ser mycket nyheter för det intresserar mig, men på något sätt att har det gjort att jag ser världen på annat sätt nu. Hur mycket skit kan hända? Varje dag läser man om bränder, våldtäkter, misshandel..

Ibland kan jag känna att om jag går ut kommer jag dö. Jag är på riktigt rädd för mitt hemland, vad hände med Sverige?


Kvällen

Skolan slutar halv sex på onsdagar, så lång dag alltså. Men sen gick jag hem och kollade tv och vid åtta träffade jag tjejerna och vi gick på promenad upp till Johanna, där var den andra Johanna och CHARLIE.

Sen gick vi hem vid tio och nu är det ju BB. Imorgon Uppsala... Ja uppdatering klar!


H A I R

Alla har vi ett "drömhår" jag tror att jag börjar närma mig mitt. Långt och lite lockigt, och ibland kan det vara platt.

Jag funderar dock på att göra lite blondare toppar, har haft det förut. Då ofrivilligt haha men nu är ju det modernt och faktiskt snyggt! Eller någon blond slinga i luggen? Jag känner att göra något lite out going. Lite speciellt så att säga...


Solen

God morgon
Sitter här och ser bb menas jag dricker vatten, vilken fest!

Idag ska jag börja tänka på vad jag ska ha med mig till Järvsö på fredag! Pepp!


Snart vänder det

Har gjort eu-redovisningen ikväll och nu ligger jag i sängen ny duschad. Bra kväll ändå, puss!


8 4 D A G A R


T U L I P

Ph; Me

Om landet

Måste säga att denna tisdag börjar bli bättre, kanske är solen! jaja nu drar jag till skolan, Cyou



Haha detta collage gjorde jag i höstas, Jag borde ha köpt klänningen,,,

Lite sur

Grr riktigt sur på frida eller kanske din buss som gör att du inte kommer till musiken.. Känns lite som om jag kommer sitta där i tre timmar i onödan :(

Jag ska tydligen låna boken där finns allt... Men musik ger mig ångest. Jag vill gråta nu.... Dö tisdag.


Spotify - Grejen

Undra om jag kommer hitta en studentklänning? Jag kollar och kollar men ingen passar mig. Såklart Asos har snygga men det känns lite som om hela världen kommer ha en klänning där ifrån och det känns inte alls kul..

Ph; Jennifer Hellberg



Klapp på min axel.

Snacka om att jag har varit duktig! Svarat på alla frågor till naturkunskapsprovet som är vecka 17 typ, hur ute i tid är jag inte? Dock har jag hoppat över några höh. Men vi kan säga att jag gjort alla! Nu ska jag se BBT! puss


Skjorta


Lite ångest

85 dagar kvar till studenten och jag har gjort en budget. Som alla vet är det djävligt dyrt att ta studenten, och här kommer den budgeten jag tror kommer behövas.

  • 1500 kronor / slutbetalning Bryssel
  • 765 kronor / Balen
  • Ca 500 kronor / Hotell Bryssel
  • 400 kronor /studentflak
  • 2000 kronor / Fickpengar Bryssel
  • 1000 kronor / Studentklänning och skor.


+ Studentfest, och allt annat som ska till.

Därför har jag startat ett studentkonto idag som jag fyllt med mina pengar. Saknar min inkomst haha.

L E D I G T ?

Hej
Slutade skolan klockan 12 idag så nu sitter jag och gör nada fast solen lyser och allt det där.

Så jag borde nog göra något ändå? Vad gör alla andra liksom? Ttyl


Måndag

Detta är mer än jag klarar av, så nu sitter jag och äter frukost och ignorerar det faktum att jag har lektion precis nu.

Går till skolan när jag läst lite religion, för det behövs väl..


jag gick ut en kväll, för att känna lukten av våren för jag trodde att jag kunde känna igen,men det kan jag inte.


Inte för jag är värd det

Myser framför bb, inte för att jag är värd att mysa liksom.. Har pluggat så sjukt dåligt till morgondagens prov, men förra gången pluggade jag ihjäl mig och då gick det dåligt. Så denna gång körde jag annan taktik hahaha

Vi ses imorgon


***


A M E N !


Om ändå någon kunde förstå mig.

Jag älskar vädret!!


Tänkte gå en sväng


Mitt liv idag


Varmt

Efter att ha läst boken en gång känns livet inte alls bättre. Nu ska jag göra något, tror äta blir bra!


Feber i mars

Igår somnade jag innan elva för att vakna tio. Min kropp har kapitulerat, tråkigt men sant. Alla veckors stress har nog satts sig på kroppen...

Synd att dagen bjuder på bästa vädret när jag måste plugga sönder.. Grr


Dåligt bloggmaterial

Ett inlägg jag vill komma ihåg när jag är på väg att ge upp.

Om någon sa till mig den 9 januari att jag skulle väga 64,3 kg i mars skulle jag aldrig tro personen. För det var då Cecilia satt på Lauras och åt en halv muffins för det var ju bättre än en hel. Då försökte jag lura mig själv med tro att bara dra ner lite på all ”dålig” mat skulle få mig att gå ner i vikt.

En dag senare åt jag inget socker, någonstans där förstod jag att om jag inte gjorde något radikalt skulle det aldrig gå. För jag har gjort minst fem försök till att gå ner i vikt förrut och det genom ett kaloritänk som bara slutat med att jag gett upp efter en vecka.

Nej men om jag tänker efter så kände jag den där 9 januari att det var min tur nu, min tur att verkligen lyckas. Ja och jag anser nog att jag faktiskt kommit en riktigt bra bit på vägen. Jag började på 70,5 kg och idag står vågen på 64,3 och jag börjar nästan gråta när jag tänker på det, är det verkligen min vikt?! Jag har 4,3 kg kvar till mitt slutliga mål för denna gång, många säger att detta är dom svåraste att få bort och jag tror dom.

Men nu vet jag att jag kan och jag kommer säkert släppa lite mer på gränserna på vad jag får äta, ikväll tänkte jag till och med äta morot!

Förlåt att det låter som om jag vet och kan allt, men jag är ju bara så stolt! Såna här inlägg kan bli så missförstådda, men nu trycker jag på PUBLICERA. Hej då alla fina


Sjöng alla toner

Jag känner mig lite arg idag, arg på Lennart som tycker vi ska ha prov på måndag. Jag måste plugga men har inte börjat och frågan är om jag ens kommer börja...

Fick glass av mamma idag, jag var i sockerriket ett tag. Idag har jag nått ett mål ser ni, men mer om det senare.


W

Jag vill åka till Berlin och köpa citrusvatten. Typ världens bästa vatten.


We run this world

Hej
Alltså igår blev jättebra! Tror alla hade det riktigt trevligt, jag är dock helt mosig idag som man blir när man dricker.
Ja man har lite ångest idag, alkohol är ju inte lchf direkt haha men jag ska nog överleva ändå!

Jag ville egentligen bara tacka alla för att vi fixade så god mat och stämning och jag hoppas ni hade trevligt fast jag inte underhöll er alla, puss

Ps. Jag var så sjukt snygg i mitt linne.ds


 


Världen

Godnatt, vi är bäst.


Fredag


+


Trött

Tiden går, och jag har mycket att göra.


Morgon

Ute tidigt idag, ska till Amanda och plugga lite och sen börjar skolan! Puss!


Vad händer med världen?

Onsdag 7 mars 2012, dagen då Kjell Bergqvist dissade Ingvar Bergman & Filippa och Fredrik Reinfeldt skiljde sig.




Onsdag


PR

Snart ska jag sova! Tyckte det var smart och sitta och svara på naturkunskapsfrågorna så här på tisdagen, men nu är jag i fas igen.

Mår extremt illa  och behöver sömn, imorgon är en ny dag och den ska ju bli så bra?!



Religonen som dödar

Har svarat på Religionsfrågorna ikväll och jag känner att detta svar måste ge mig MVG.

Dumma Kluther..

Nej nu ska jag bara läsa en uppsats för att jag anmälde mig som frivillig att vara opponent på torsdag, ibland slår jag rekord! haha! Jag är så dum som pluggar så mycket som jag gör när jag bara får G, stört.

Prickigt + Leo = sant


EGOBOOST



Hej
Överlevt skolan idag med, nu är det bara 91 dagar kvar. Det känns HELT okej då skolan bestämt sig för att bli jobbig och krävande just nu, jag pluggar och pluggar men når ingenstans. Därför känns det lika bra att den snart är över så jag får ägna tid åt att leva lite.

Tillbaka till plugget, colan och webbtv. P U S S

Min väska


IF YOU ARE DONE

Äntligen klar med EU, tror jag i alla fall? Är rädd att jag verkligen missförstått uppsatsen :( men hinner ändra den tills på fredag. Nu ska jag sätta igång med Naturkunskapen och svara på några frågor, sen är det klart med plugget denna måndag. P u s s

Today's

Idag har shorts fast kylan dödar en. Tänkte ha mitt linne som jag officiellt är kär i men jag väntar lite, skulle vilja ha den på fredag då jag har bestämt att det ska bli fest!

NU ska jag plugga, annars blir denna vecka ett helvete. Pusss


Hur tänkte dom där?

Suttit och letat drömutbildningen ikväll. Jag har nog hittat den och ett tag tänkte jag till och med att jag skulle börja plugga i höst. Men sen skrev jag det till Amanda om utbildningen och när jag läste "börja på universitet i höst" insåg jag att det inte alls är rätt för mig.

Jag ska nog se mig omkring ändå? Man kanske skulle bo med sina vänner i Thailand ett tag? Jag vill leva och inte ångra mina val, hur ska det gå till liksom? ...


Remover

God kväll
Hade en superbra dag i Eskilstuna med Paulina! Köpte ett linne, en väska, ett mobilskal & strumpbyxor. Fick inte så mycket för mina pengar idag, men allt jag köpte var riktigt snyggt! Alltså linnet, snyggaste jag sett. Skulle ha köpt ett i grått också, varför har inte bikbok en webbshop liksom!? jaja det får bli nästa gång!

Så nu ska jag ligga lågt på "pengafronten" (vem försöker jag lura?). Hoppas alla haft en bra söndag /PUSS

Killen

Tog bort förra inlägget, det blev så sorgligt.

Men nu är jag på väg till Eskilstuna med Paulina, fattig här kommer jag!


F I N N I G E H O O D

Ikväll ska jag umgås med tjejer, något jag älskar!


Årets första jordgubbar

 

 

 


Våren passar mig


Mina naglar


Min dag

Hej

Idag är jag ensam, och jag njuter.

jag målar naglar, dricket cola & ser TV.

Jag skulle plugga men det blev inte så, jag tänkte gå en promenad med bra musik istället.

Men nu ska jag göra en lista på 50 saker jag vill göra innan jag dör.

/ C


Taggar sömn


Brister

Avundsjuka, en brist som styr mitt liv. Jag vill bara känna mig nöjd med mig själv, men det går inte när alla andra gör saker så mycket bättre än vad jag själv gör dom. Vad hände med Cecilia?


Ödet

Jag tror vi ska vara glada över att Jennifer och jag struntar i naturkunskapen och tänkte plugga sönder PA, (för om inte hade hon suttit på den bussen)


V I N S T

Efter att ha ätit ägg och bacon i månader fick jag äntligen till dom perfekta äggen och knaprigt bacon. LYCKA!


V A K N A !


Yes, Oh yes

Just girly things


S T A T U U U S

Tittar BB med lite cola light och samtidigt luktar jag på mitt nytvättade hår.

Projektarbetet från döden

21 sidor och 7124 ord, kan vi bli klara snart? Dock är jag och Jennifer bezt.


RSS 2.0