55

Ibland händer det att jag känner mig som världens mest misslyckade människa och vet ni vad jag gör då?

Jo jag tänker på den dagen när min mattelärare kom fram till mig på ett ES-möte och gjorde tummen upp och jag säger va? Och han säger; du klarade det. Jag satt där och gapade och skakade över ett G i matteC men helvete vad jag hade kämpat och just det där betyget får mig alltid att tänka; du kanske inte är så misslyckad ändå.

Godnatt Världen.


Dear


Sweet Dreams


Går runt i ett mörker med världens vackraste ljus.


Så Himla, Himla Fint.

Foto: Prins Carl Philip/Kungahuset.se

Nu är det jobbigt

Dör på svenskan. Ses i helvetet ;o


Huset

Sitter i soffan med en kopp te, tror inte jag ser hela bb en dag imorgon ju och vad som händer då kan bara ödet bestämma.

Sweet Dreams


Amore

Förra veckan gick jag igenom något i mitt liv som jag inte riktigt tänkte på konsekvenserna av. Det är väl inget livsavgörande sak jag gjorde. Men jag kan liksom inte sluta tänka på det. Är förvånad själv att jag tog ett övertramp, jag ångrar det på något sätt.

Då undrar jag varför ångrar jag det? Alltid dumt och ångra något som kändes så rätt då, så jag kommer släppa det här. Ser ingen mening men att analysera något som ändå inte går att analysera? Eh krångligt det här.



Idag är en lång uppförsbacke


today's moments are tomorrow's memories

Inte många timmar kvar på lovet, det här lovet har gått så fort. Jo jag vet man säger så varje lov, men just detta lov har verkligen gått i 120 och det känns inte som jag riktigt tagit vara på lovet. Kryssningen var Awesome & fredagen hos farmor med. Men resten av veckan har jag mest suttit här.

Plus att det har varit en dålig vikt vecka, gått upp ett kilo och det är pågrund av MJÖl & SOCKER. Blir besviken på mig själv, då jag hade kommit långt liksom.. Så det är nästan som att börja om från början imorgon, börja vänja sig av med att bara äta när man är sugen. Men okej jag tänker efter, den där Mcfeasten i onsdags.. den var ljuvlig!

Nu lämnar jag lovet bakom mig och vissa upplevelser  kommer följa mig resten av livet, men jag längtar till att se framåt. Få klart PA, och allt med skola. Få åka till Bryssel, gå på bal & TA STUDENTEN. Är rädd att vägen dit kommer bli hård, kommer bli besviken många gånger på andra och mig själv, kommer gråta över betyg och säkert le mot några.

Det jag vill komma fram till vet jag inte riktigt, jag vet bara att nedräkningen har börjat på riktigt för om 100 dagar har jag tagit studenten. (Jag ska fixa det här, stå där som den Cecilia jag vill vara)

 


Morgon

Hey
Både igår och idag har jag vaknat innan tio och faktiskt varit "pig".

Har inget planerat idag heller, jobbade ganska mycket PA igår så ska nog fokusera på loggboken idag, eller bara göra inget. Vi får väl se, ut borde man gå i alla fall då vädret typ är AMAZING !


Vill prata med någon, någon som orkar såklart.

Känner mig så ensam på kvällarna, känns som om alla har ett liv nu för tiden och att ni aldrig är inne på facebook längre. Är det bara jag som sitter och skrollar framför FB och alla bloggar? människor har ju till och med slutat blogga. Vad gör ni? Vill ju prata massor, göra saker. Inte sitta här längre, så nu går jag och lägger mig innan jag blir deprimerad på riktigt.

LINNEA HENRIKSSON


Amazing - vet inte riktigt än.


Nu tjatar jag

Herregud så tråkigt jag har, har ni hört det förut?
haha förlåt men jag bara sitter och kollar på klockan
och vill att det ska bli kväll så jag får äta igen,
det är livet det!

Jag har så tråkigt att jag nästan tänker ta en promenad, DÅ HAR MAN TRÅKIGT.

Lördag

Idag ska jag kolla igenom alla program jag missat denna vecka, lär väl ta ett tag


😒

Händer inte mycket ikväll, känns inte som om det är fredag idag och imorgon lär se ut på samma sett, måste väl plugga gissar jag. Hatar att allt blev så tråkigt helt plötsligt ;o


You, me & I


Smoke & sparkle

Jag är så korkad, undra om jag ens har en hjärna?
Ja Livet går vidare och lite känns det som om jag blivit äldre på två dagar. Börjar kanske lära mig vad konsekvenser är?

Om man nu blir äldre, och om man nu lär sig konsekvenser av sitt egna handlade..


Levande död

Godmorgon
Just nu är jag på väg upp till farmor, vi ska umgås på förmiddagen och sen äta lunch med pappa. Blir nog en bra dag det här, om jag får kaffe och att min träningsverk försvinner ;o mina ljumskar är döda efter alla trappor på båten.

Hoppas alla tar vara på sista dagen på lovet, och vi håller tummarna för att det blir prinsessa CECILIA. Fast Alice känns mest troligt ändå?


~

Jag ska sova nu, jag är död! Imorgon ska jag åter till Stockholm & sen var det lovet slut. GODNATT


N*kl*s

Alltså


Inget du ångrar, men du ångrar ingen.

Sitter på tåget hem nu, vilken dygn., jag har upplevt så konstiga saker.. Mått dåligt, mått bra!

Men det bästa med resan var att få ligga i hytten med frida och Hanna och se hur Daniel höll sitt tal. Jag grät där ett tag, sen somnade vi vid 8 på morgonen . Vilket dygn!


Åbo 2012


23 H

Då åker vi snart, spännande!


Onsdag

Taggar dagens stundande kryssning med en julkalender. Vi åker vid 2! Woho!


Funny Facts

  1. Jag har stukat min lilltå, GÅR DET LIKSOM?!
  2. Jag har äntligen ett par svarta jeans igen!

Dreams.

Jag har insett en sak. Om jag vill jobba utomlands som au pair eller likande, så måste jag skaffa ett körkort. Hur skaffar man ett utan tid, ork och pengar? life </3

Fokusera

Har väldigt svårt att fokusera så här 104 dagar kvar till studenten. Försöker motivera mig själv med "om jag inte gör detta får du inte ta studenten" går väl så där, men att tänka "inte svika Jennifer" borde fungera.  Så nu ska jag sätta igång,

Jag ska resa, en dag.


Tisdag

Hej
Sitter och kollar på "får vi följa med", Filip och Fredrik gör det igen!

Ska snart börja plugga, stressen. PA är verkligen svårt just nu, men jag och Jennifer fixar detta! Jag ska också bestämma kläder till imorgon! Cyou


Nya lakan är verkligen det bästa.

Älskar hur plugg alltid blir att man städar istället! Haha


So Yesterday

Hej
Hur försvann dagen? kan vara så att jag vaknade en kvart innan jag skulle träffa Jennifer, och sen umgåtts med henne halva dagen. Vi skulle plugga massor, men vi gjorde kanske inte det. Men vi hade trevligt, bra start på lovet!

Nu ska jag ta igen massor av tv & sedan plugga tror jag! Xoxo



In Time

Då är det bokat, så på onsdag åker jag, Johanna, frida, Sofi & Hanna till Åbo.

Är livrädd haha


Tant-rött


Söndag

Godmorgon
Söndag, söndag utan plugg? Ja det är sant. Helt sjukt vad det gör mig lycklig haha men jag tänkte kanske kolla igenom PA ändå, råmanus ska vara klart nästa vecka så stressen känns lite..

Men mycket av söndagen kommer gå till sims! Sen ikväll är det ju BIG BROTHER, läskigt taggad vill jag lova.


Ska snart sova, när jag lugnat mig. Råkade hetsa upp mig, aldrig bra.

Annars så har Molly Sandén vunnit tillbaka all mig kärlek idag. Hur snygg får man bli? Och låten sen! Gosh!


CW


Jag vet att du sover


Åh jag har varit grinig heeeela, hela dagen. Men nu börjar det lösa sig, kanske åker på kryssning på onsdag & nu ska jag äta massor grönsaker med dipp. wiho

Lördag

Ja jag vet, bloggen blev så där negativ ett tag. Jag får skylla på hormonerna jag har börjat äta. 
Men nu börjar det gå framåt, jag har kommit fram till att ha tråkigt är ju ganska skönt.

Exempelvis har jag kollat på resor, och kryssningar. På onsdag kan man åka till Åland för 50 kronor var, Jag tänkte att jag skulle få med mig alla mina vänner på denna roliga idé nu!

Så vi ses!


PIC.


What's your number?

Väldigt fin film, om kärlek.

En flickas bästa vän/ovän. Du väljer en sida, och när du går över blir du en annan. Ska nog ladda ner en sliskig tjejfilm nu

C


Tråkig, tråkig lördag


Attans

Man vill ha allt, men man kan bara få lite. Hur nöjer man sig då?


Lov & fredag, lycka


Fredag

Hej
Jag är hemma fortfarande, har pluggat det sista inför provet. Nu får det bära eller brista, tror jag klarar det bra om det är bra frågor. Mycket tänka själv, om han vill att jag ska kunna  Piagets teori om olika stadier kommer jag dö. FÅR INTE IN DET.


Vi ses en dag, ikväll ska vi ju mysa

=



Sweet Dreams


Dagen som blev bättre.

När jag startade om min mobil så var den där, den där jävla TÄCKNINGEN! lycklig.

Sj, nu har ni ställt till det.

Sj, sj. Jag trodde aldrig vi skulle komma hit, då jag inte förstår grejen att hata ett företag när det finns känslor & människor att hata. MEN SJ. Ni har tagit 20 kronor från mig, och dom ska TILLBAKA.

Sjs nya maskiner klarar inte kylan, så om du vill ha en biljett får du betala i kassan med 20 kronor serviceavgift. PRECIS vad en fattig student behöver. Råkade bli sur, och kasta min biljett i magen på konduktören.

OVER AND OUT.



Sen har dom den här bilden i deras egna tidningen, och denna bild kommer från vilken bok? skrek när jag såg den. SJ....

A PERFECT DAY

Måste säga att dagen har varit bra, bästa på länge.

  • Fått raka tänder
  • Fått komplimanger av söta vänner
  • Ätit så sjukt god lunch
  • Smsat med Den bästa.
  • Effektivt PA-möte
  • Lektion, som man alltid skrattar på? hmm
  • Mys-middag med Mamma, pappa & Farmor
  • Pluggat sönder, helt ärligt. Använt färgpennor ju.
Nej men ibland är det ganska okej att plugga, när man lyssnar på bra musik, har bra pennor & cola light.


TRUE STORY


Haha

Mitt leende, ja lite läskig bild kanske . . .


Torsdag ?

Oj inte mycket sömn inatt, att vakna 6 är inget jag brukar göra direkt

Bussen går halv åtta, bråttom..


Regrets/no regrets

Har 45 minuter på mig att anmäla mig till HP, jag tror tyvärr inte att jag gör det. Det handlar lite om priset & att det aldrig kommer bli bättre än mina betyg. Sen är jag ju alldeles för ung för att ta hand om min framtid! Hahah

Förlåt men just nu vill jag bara skämta bort allt med utbildning och göra, herregud jag tror faktiskt inte behöver oroa mig för "ingen framtid". Till och med mamma tror att min karisma tar mig längre än till Coop, coolish




-

Vad ska man säga? Inte min eftermiddag. Blir så trött och nästan olycklig i skolan men hemma mår jag bra. Nästa veckas paus kommer vid rätt tillfälle.

Ikväll skulle jag plugga, men man måste skriva jätte långa svar vilket jag inte kan. Hoppas få hjälp av mina söta kamrater imorgon? Snälla? Jag ber.

Vi hörs


S N Y G G


Grammis

Tycker tiden kan gå, vill få provet gjort så det är över. Vågar inte plugga mer, känns som det kommer förvirra mig. Alot..

Ikväll kör vi äckelplugg igen, jag orkar inte.... Mycket plugg det blev här!


Fyfan vad jag är bra!

Sjukt bra start på dagen, på rätt väg!
Firar lyckan med cola och Leif GW!

Tack, mig själv hehe


Sömn, löser allt

Hej
Sov länge idag, kanske behövde jag det. Mina ögon är lite svullna, känner mig sååå söt!

Borde verkligen äta något & sen fortsätta plugga inför provet. Om jag orkar... Om jag orkar.


Döden

Ja efter att ha gråtit ut hos mamma (grät mest för min frustration mot Lennart) haha men mamma sa något så fint, att den 5 juni ska vi fira mig galet mycket & att vi till och med ska fira mina G:en.

Mamma '& pappa är stolta. Nu vill jag bli stolt över mig själv. Europaskolan har snott mitt självförtroende men i juni då jävlar ska jag ta tillbaka det! fy, Jobbig kväll, men ibland får man ha det.



Låt inget trycka ner dig, för så länge du har DET kommer betygen inte betyda i slutet. Jag har DET!

Uppgiven


19.13

Känns som om jag slutat plugga. Kollar mer i alla papper och tänker; jaha det visste jag inte. Fy så jobbigt det känns, plus att jag fått en sockerchock av chokladen och nu mår jag så sjukt illa. Fin kväll jag har..

¨¨


Något med hjärta dagen.

Måste säga att dagen har varit helt okej, Det bästa är väl att min klänning kom idag. Den fick Godkänt av pappa (wiho) Vi får väl se vad mor säger, Jag gillar den. Jag kommer officiellt ha "bajsfärgklänningen" hehe

Så klart lite choklad på denna dag! känner mig värd det . . .

Känner mig duktig, nu igen tänker ni?




Har pluggat hela kvällen, målat med färger & varit kreativ som attans. Lärt mig något? nja!

Ska sova nu, uppspel imorgon. VARFÖR?!

Woop

Lars Åke säger; gör tidslinje lättare att förstå.


Cissi säger; JAG ÄR FÖRVIRRAD.


Fix this

Hemma! Har hunnit ätit mellis, behövde det idag. Jag har också betalat den där j*vla räkningen. 585 kronor.. Men jag får skylla mig själv. Tog pengar från sparkontot, grät lite (haha) MEN sen kom jag på varför man sparar?`jo för att lösa nödsituationer. Vilket jag gjorde nu liksom! Så om 2 dagar har jag mobil igen, vilken lycka!

Vi Höres! När jag pluggat..


jaja

Jobbig start

Måndagar är svåra, mycket att ta in. Speciellt idag då lärarna berättar vad som kommer på proven.. Känner mig trög och lite stressad.

Imorgon är det dessutom uppspel på musiken, underbar vecka det är. Hoppas jag överlever

C




Attans

Jag kan ha glömt att betala min mobilräkning.. Så nu kan bara dom med iMessage få tag i mig hihi

Hoppas jag får pappa att betala den ikväll, eller om jag får ta från mitt söta sparkonto.

Det är idag man saknar sitt jobb...Attans alltså :/


Måndag

Måste hålla mina ögon öppna.


GUSP

Jag är så dum, såg äkta människor i mörker. Och nu tror jag att en hubot ska stycka mig.. :(

Så jag försöker plugga bort rädslan.. Sorgligt nog är jag nu rädd för provet istället. Har lite svårt för Lars-Åkes prov.. Han skriver på så smart sätt att jag blir förvirrad. Men samhälle och "historia" är inte samma sak, så vi hoppas detta prov är annorlunda :))

Det är liksom så sjukt mycket man ska kunna till provet. Måste sitta hela alla hjärtans dag och plugga. Jag som skulle äta ute och gå på bio med min (snygga & rika) pojkvän.. Vilken otur liksom :/

C


¤



Har inte kommit så långt, fastade lite här och där.
Men nu måste jag duscha, läsa lite psykologi. Som sagt, 2 prov denna vecka. . .

Kontoret

Ja alltså det är ju roligt. Men folk som inte sätt the Office kommer inte riktigt förstå :/

Just nu tvättar jag, massor! Tänkte duscha snart & krypa ner i sängen och drömma om MVG på alla prov i veckan.

C


Boring

Alltså då var klockan 5, och min tonåring har blivit ungdom. Bra dag alltså!

Hur går det för alla plugghästar då?


*

 

 




Alltid

Varje gång jag tänker; jag tar den här vägen för där träffar man ingen.

Vad gör man? Man träffar.


Loca

Alltså huset blev bra, men gubbarna helt störda. Får fortsätta imorgon, då jag tänkte chilla galet, inte plugga så mycket då jag gjorde det värsta idag. Ibland är jag smart, men bara ibland då!

Längtar faktiskt till näsa vecka, jovisst 2 slutprov. Men jag ska också ta bort tandställningen!! Sen är lovet här och då ska jag skriva mycket PA. Men lovet får gärna gå det med , för efter sportlovet börjar nedräkningen på riktigt. Allt kommet gå sååå fort.

C

( min balklänning borde komma i veckan också) gaaah


3

Tänkte kötta sims i natt, hela natten! Som när man var ung och pigg!

Hör av mig när jag inte orkar mera, puss


Summer burst

Hej
Först vill jag säga förlåt för alla stavfel, men det går så fort när jag bloggar från mobilen!

Just nu sitter jag framför mellon, och är festsugen.. Konstigt. Hoppas ni har haft och fortsätter ha en fin lördag <3


Blue Card

Åh det är mycket man ska kunna! Har satt ganska hårda krav på mig, så därför pluggar jag sönder. Hoppas det hjälper.. Annars äger jag nästa prov. Hit svårt kan det vara liksom?! Haha


Duktig du är



Kom precis från Lauras, pluggat effektiv. Så bra är jag!

Såg ni skavlan igår? Såg ni John Grays fina uttalande om kvinnor och män? han fick att spy lite. Mansgris..


Plugg väntar

Eller?


Så Himla, Himla Fint.



Sommar, jag saknar dig.
Hade verkligen en fin sommar, och man inte ro för att sakna den när man sitter här idag. Kallt, och lite tråkigt faktiskt.

Fast jag längtar nog mer till våren än till sommaren, För i vår ska jag njuta. Njuta av mina fina vänner, vi ska njuta av våra sista månader tillsammans. Jag kommer sakna det, erkänner jag nu...

Lördag 11 Februari

Godmorgon
Vaknade och kände lättnad, jag kunde sova & samhällen är klart.

Så idag ska jag äta frukost framför adam live & sen tänkte jag sätta mig på café och plugga, då det aldrig går och plugga hemma har jag märkt..

Ikväll händer det inget speciellt, vintern är ingen festmånad. Dock nästa helg då ska vi 11 tjejer mysa, på tiden <3

C


Mardrömmar

Haft en mysig kväll, gjorde lchf-kladdkaka. Hade köpt massor god choklad som jag skulle ha i, mums vad gott tänkte jag! Men kan säga er att det var vidrigt.... :(

Så jag tröstade min besvikelse med cola light framför På spåret & Män som hatar kvinnor. Kommer aldrig få sova igen, så vidrig film. Kvinnor har rätt att hata män! Och det är ett faktum..

(Kakan ser god ut, men skenet bidrar)


Lycklig

Kan inte beskriva hur det känns! Jag klarade det utan tårar!
Struntar i vilket betyg det blev, för jag överlevde!!

Nu är det fredag, och lyckan är total!


Snart kör vi.

Längtar tills klockan blir halv fem, då ska jag hem & mysa


Jag kanske bloggar på lektionstid. Men Lars-Olof är lite tråkig

Vet ni? Snart har jag lunch!! Sedan psykologi och efter det serminarium.. Woop!

Ikväll får jag bo hos frida, mysigt <3


Fredag den 10 februari

Godmorgon
Ligger och kollat tv , känner mig stressad fast jag inte börjar förrän tio. Men kanske dags och gå upp ändå, tagga för dagen!

Det ser ut som det är sjukt varmt ute, men har en känsla över att det är en falskförhoppning?

Ttyl <3


UPD.

Måste säga att uppmärksamhetshora är ett väldigt roligt ord, om det är ett ord. GODNATT !


B I G

När jag mår dåligt, hjälper mina vänner mig. Fast det känns som om det inte det hjälper, hjälper det. Så är det Cecilia, Att mitt andranamn är uppmärksamhetshora är något annat. Men bloggen blir som en terapi.


Imorgon kommer jag kanske bli slaktad, jag kommer säkert gråta innan och efter. Men jag kommer ha vänner som är där och tröstar mig, Och nästa vecka har jag släppt det.

Imorgon är det fredag, min syster ska ha fest. Får jag bo hos någon? Cyou.


Torsdag

Tog sovmorgon imorse, tänkte att jah skulle äta frukost länge.. Men då hände olyckan med colan, det tog ett tag att torka upp allt & när jag var klar började skolan.. Så jag sprang till digitalt skapande! Där redigerade vi (?) filmen.

Tyvärr blev det ingen salladsbar till lunch, blev lite ledsen men pallade mig till matsalen och åt 5 köttbullar och lite gurka.. Mums.

Sen hade jag en fin pratstund med frida, riktigt skönt. Ja och sen var det ES-möte, alltså det är verkligen tråkigt. Men det här var nog mitt sista! Skönt det, väl hemma har jag bara gått runt och tänkt.. På allt. Men pappa lagade så sjukt god mat idag, det gjorde verkligen min dag!

Lever ett rörigt liv


/|\

Imorgon ska alltså min uppsats slaktas, mina opponenter har gjort en fin lista på allt som är fel. yay

Det som känns jobbigt är att det kommer komma ut hur dålig den är, att mitt betyg plötsligt blir allas kännedom. Att andra jag inte känner kommer få mig sårad, då jag tar allt personligt. Tycker det känns jobbigt att bli kritiserad av elever, när det räcker med lärare. Jag vet faktiskt inte om jag klarar det, om jag verkligen går dit. Det här påfrestande, för påfrestande för mig.



CONFUSED.

Först tänkte jag; Nej men dom har ju skrivit fel det här är ju en kille. Men nej, detta är en flicka. Måste säga att androgyn är rätt ord här...
-
Ja och för dig som undrar sitter jag här och ser på Wild Kids, bra medicin om livet är din fiende.

Jag kan le om ni vill, Men det är ju fejk

Jag kommer bli slaktad.. så jävla slaktad. Har ett försvarsbrev på 2 sidor nu.. kan man inte skicka det bara? Det här är ett bevis på att universitet inte är för mig.

Seminarium får mig att skaka, jag kommer inte överleva det här.

Skojar du med mig?!

Jag skulle ju bara dricka lite cola light :(


Jump

Hej, idag har jag på mig nya skjortan och ett leende. Min bästa accessoar!


8888

Alltså jag har knappt sovit, jag ska skriva en bok; PMS styr mitt liv.

Storsäljare?


+++++

Alltså, jag är varm och mår super illa. uuuuuuuuuuups !
Vi hörs imorgon, då ska jag och jennifer prova salladsbaren! taggad?!

Publicera inte.




**

Jag vet att jag inte ska släppa in er, men jag måste få ut det. JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV. Tänk er, att jag en dag kommer få säga; I MADE IT. tänk om..


Att skolan går utför är en annan sak..

Allt är Linneas fel . . .


Pain


 

http://www.devote.se/forni


WipeOut

Något jag inte gillar är att mejla lärare, och jag hatar mejla/prata med Lennart. Han är ungefär min största ovän just nu, han fick mig gråta buhu. Kan ingen mejla åt mig? eller i alla fall ge mig det svaret jag vill..

66,3

Känner mig glad, sovmorgon du är allt för mig.


Autch

Dagens sanning, dagens alltid något jag gör..


Tar nog sovmorgon.

Hej
Egentligen börjar jag elva men funderar att dra ut sovmorgonen lite till, så nu väntar frukost

Mitt coola band på musiken, THE STARS.


O B O Y

Har suttit och sökt jobb halv kvällen (natten?!), känner mig allmänt trög just nu. Borde sova, NU!

Jag tror nu

Vilken bra dag! Efter mitt blodsockerfall så blev dagen bara bättre och bättre. Hann sitta på Lauras och prata skola, Sen träffade jag Janina och pratade ikapp ungefär 100 år. Så bra!!

Och nu ikväll har jag pratat med Farmor & pluggat PA. Världens bästa Pa, det är så snyggt! Och det känns verkligen som om det kommer bli något, och allt tack vare Jennifer. Grym tjej! Vi har 12 sidor nu, och det kommer bli minst 10 till. Man fängslas verkligen, Vi skriver om någon hemskt , men det finns så mycket man inte vetat innan. Att bli speciallist på något är verkligen SKOJ!


Lugnt

Så nu är allt bra, mat i magen & söta vänner. Nu ska jag träffa den bästa! / c


Palla

Sitter och tjurar vid skåpen, hungrig och icke stimulerad. Detta på grund av att jag kan inte gå till matsalen med mina skor, och speciellt inte när alla mina vänner går snabbare än blixten.
-
Sen satt jag i datorsalen och jobbade men då kom det massor människor som skulle ha lektion. Så därför sitter jag här och känner hur blodsockret dör, sakta men säkert. GE MIG KESO, annars kommer jag grina. / fml


T o d a y ' s

Tröja ; Lindex
Jeans ; h&m
Skor ; skopunkten


Look

Hoppas hoppas på en bra dag idag. Cyouu


T i s d a g


M O D E

Imorgon skulle jag vilja ha något genomtänkt på mig, men vintern och tidiga morgnar gör att jag mest tar på mig något simpelt. Tråkigt... Som resten av mitt liv? (positiva Cissi har talat)


B U L L E T S

Dum jag är som kollar resor, nu vill jag ju bara åka! 


E A S T E R

Hej Just nu kollar jag runt efter en resa, jag drömmer mig verkligen bort. Det jag ser framför mig är en pool, sol, mat & ett bra sällskap. På påsklovet? Fast jag borde verkligen spara mina pengar (eller?)

Just nu nöjer jag mig och kolla runt, men erkänn det låter lockande?
Sri lanka

Not Yet

Konstigt det där, man går till skolan vid åtta och tror att dagen aldrig ska ta slut. Men den gör ju det.


NATUR URK KUNSKAP

Har tråkigt & Jennifer är borta :(


S C H O O L


God Morgon

Vakna med the voice såklart, som varje dag. När jag inte vaknar försent.. Men idag då vaknade jag i tid. Hinner äta frukost, och så! Happy monday!


# NEJ VARFÖR DET? NEJ, VAD MENAR DU?


Är vi kvitt då?

Tittar på äkta människor, ibland byter jag kanal för det är för läskigt.

Jag ogillar det faktum att det är ny vecka imorgon, nya krav liksom! Men vadfan om jag räknat rätt så är det bara 4 månader kvar till studenten. 4 månader är väl ungefär 16 veckor kvar.. Usch det lät mycket :(


May

Den 31 Maj är det dags för bal, letar klänning varje dag. Just nu tror jag det blir något åt det här hållet!



Snyggt va??

MTWTFSS WEEKDAY SS12





http://www.weekday.se/mtwtfss-weekday-spring-summer-2012

*



Nu har min ängel Frida löst kommentar-krisen!
Så nu ska det gå bra och skriva en söt kommentar, wiho!

M E

I´m nobody, so i´m perfect.

Ny skjorta


Sunday, oh sunday

Det bästa med söndagar är att gå upp, äta frukost & sedan gå och lägga sig under täcket i igen.

Här ska jag stanna tills motions och PA - ångesten slår in.

Ha en underbart fin söndag.


God natt

Nu ska uppdateraren sova, efter sjuka multitasken. Jag duschade & borstade tänderna samtidigt! Så smart är jag

Har en fin boll på huvudet och livet känns skönt. känns som jag kommer sova bort hela söndagen... Men vad gör det? Over and out


The Box

Att hänga runt i mjukisar är mys, jag gillar lördagar. Nästan alltid..


IN MY HEART

Det här är så dåligt, sorgligt ju??


Sean Banan

Såklart ser jag melodifestival & äter gott.


Recept

Idag gjorde jag en Ostkaka, såklart enligt LCHF, här följer recept!

Vispa 3 dl vispgrädde lätt, blanda ner 4 ägg, 250 gram keso & en dl mandelflarn. Häll i en smörad form och ställ i ungen 30 minuter på 200 grader!

Helt okej gott, ät gärna med vispgrädde och hallon!


121 DAGAR

Jag har så många planer, jag vill så mycket ni vet? VAD SKA JAG GÖRA? vissa ska åka som au pair, vissa ska plugga & vad ska jag göra? Plugga känns inte alls rätt för tillfället, Jag måste leva livet se lite tills någon sätter krav på mig igen. Behöver andas, och tänka efter den 5 juni.

Kanske ska jag andas i Barcelona? Det är dit mina tankar går när jag tänker på framtiden, Min bror bodde där i 2 år och det ger mig inspo. Leta jobb, leva för dagen? Men är jag sådan? är jag en sådan som lever för dagen? nej.

Jag är så rädd att vara kvar i Strängnäs, men lika rädd för att stanna är jag som att gå. Vad ska alla andra göra? Men se detta som en kontaktannons, Vill du resa med mig? öppen för förslag.

D e t S k i l j e r


Studentklänning?

T a r z a n T i l l S y s t er !

Jag älskar dig


L ö r d a g

Vid halv ska jag och Amanda göra staden, leta presenter och så! Puss


DB

Börjar dagen med lite mode, HM gör ofta samarbeten och denna gång var det David Beckham som stod på tur! Vad tycks? Är inte han lite gammal för det här?


H E R O, BABY

Haha känner mig som 80 år, när Johanna smsar mig.. Och jag ligger i sängen redan.


Frida, du är oslagbar när det gäller design

Hur fint blev det inte?


S Å S Ö T


F R E D A G

Skolan är över, hur glad blir man inte? Jag har hunnit handla mat med pappa
och väntar på maten nu. Ikväll stannar jag hemma framför tv:en,
Det är nog vad jag behöver helt klart!

Imorgon skulle mamma och jag åkt och kollat på balklänningar
men hon är fortfarande sjuk tyvärr, men Jasmine jag har ändå inte råd
och åka till Eskilstuna  :(

SÅ får väl se vad som händer i helgen, lär väl vara tråkig. Ingen fest här inte!

Cyouuu



Börjar bli Sveriges yngsta pensionär..

Fredag

Värsta dagen i skolan, slutar 16.30.. Varför? Jag ska ha mvg i samhällskunskap bara för jag går till halv fem på FREDAGAR!!! Visst är jag värd det?
-
Och kallt är det också.


Ännu en gång

Hur blev det torsdagskväll? Jag fattar zero,
var det inte går jag sa; denna vecka ska jag plugga och nu är är det torsdag?
Galet om du frågar mig. Men snart är ju helgen här, och imorgon är jag sugen på utgång då
det är gratis inträde på bk, men vi får se :) på lördag är det melodifestivalen ju!
Måste till Eskilstuna också.. Och så måste jag plugga..
Ah trevlig helg :)

 


Torsdag

Vilken lång men awesome dag! Har hunnit vara opponent & spelat in massor film,
många garv kom på köpet! Vi är bäst,
-
Här är Jennifer när vi är spelar kort.

 


Okej

Jag borde verkligen skaffa mig en dagbok.
En sådan av papper.. Det här håller inte ;o


Fint

http://thenicestplaceontheinter.net/ en fin kompis länkade det här, tack Linnea <3


Lama

När jag mår som sämst, finns det alltid några jag kan gå till. Dom heter pappa, mamma, syster. Dom lyssnar alltid, förstår och accepterar mig. Jag skulle kunna bete mig hur som helst och ändå skulle dom stå där och hjälpa mig. Tur jag har dom, tur att det finns ställen på jorden där jag får vara mig själv.

-
Är verkligen i den en dålig period just nu, inget går riktigt som tänkt. Det går ut på andra, och det ber jag om förlåtelse för. Att börja äta hormoner just nu är det sämsta jag kan göra. Jag skulle inte säga deprimerad men åt det hållet, jag är inte tillfreds med mig själv. Tror inte vintern är bra för mig eller någon annan. Ge mig Mars och järvsö. Ge mig mindre PA-ångest, och lite mindre fett på kroppen. Det är så lätt och sitta tänka om man gör om det så blir det bättre. Det vet man ju inte, men visst måste Mars bli lite lite bättre? Bara en fråga. <3

Hahahahha detta får göra detta depp-inlägg liiiiiite roligare.


Mitt lilla får


I botten

Dricker te & ser på veckans brott. Måste vara det bästa programmet.


Hur blev det onsdag?

Godmorgon! Att det är onsdag i dag känns som en chock.. Vad hände med vecka 5?
-
Jag har sovmorgon, så ligger i sängen och ser hur alla sågar Reinfeldt & euron. Värst är nog Federley.. Haha. Jag måste säga att jag inte tagit ställning i frågan på euro, jag gillar svenska kronan då den är exotiskt.. Liksom det är kul att att växla pengar när man åker utomlands. Måste läsa lite mer om det här faktiskt! Annars så ska jag duscha, tror att jag struntar i skolan idag / Cecilia


RSS 2.0